Theorie zoals theorie bedoeld is!

Neem direct contact op

+31 (0)6 54 200 975

info@hvtc.nl

Cursussen

Wij verzorgen uitsluitend theorie voor elke categorie, en zijn niet aangesloten bij een rijschool waardoor wij onafhankelijk zijn.

Iedereen kan bij ons binnen stappen om theorieles te volgen bij welke rijschool hij of zij ook rijdt of nog niet rijdt.

Welke theorielessen verzorgen wij:

Bromfiets

 

Voor de bromfiets hebben wij geen vaste theoriedagen, daar de vraag naar deze cursussen minder is geworden sinds je vanaf je 16e al kan gaan beginnen aan je theorie voor de personenauto.

Uiteraard verzorgen wij nog wel de theorie voor de bromfiets, maar alleen als er een aanmelding is voor een grote groep, echter is het ook mogelijk om op individuele basis les te krijgen.

Neem daarvoor contact met ons op via de telefoon of gebruik het contactformulier bij contactgegevens. Appen kan natuurlijk ook.

 

 

Motor

 

Voor de motor hebben wij geen vaste theoriedagen.

Leerlingen voor de motor theorie laten we meedoen met de theoriedagen voor de personenauto. Dit kan omdat de verkeersregels voor 95% hetzelfde zijn.

Na afloop van de theoriedag nemen we de motor theorie leerlingen apart en geven dan aandacht aan de specifieke motor regels.

Aanmelden hiervoor kan telefonisch of via het contactformulier bij contactgegevens, vermeld hierbij wel dat het om motor theorie gaat.

Personenauto

 

Voor de personenauto verzorgen wij op diverse locaties theoriedagen. De data, tijden en plaatsnamen staan op iedere pagina vernoemd op deze site. Voor het juiste adres verwijzen we je naar het tabblad locaties.

Op deze dagen gaan we je klaarstomen voor het examen, we gaan regels behandelen, proefexamens maken en behandelen en besteden aandacht aan gevaarsherkenning. We gaan je die dag niet alleen maar trucjes leren om door het examen heen te komen maar we leren je  juist de regels zodat je ze later goed kan toepassen in de praktijk.

Als je een theoriedag gevolgd hebt krijg je van ons een zogenaamde cursusgarantie, dit houdt in dat mocht je voor het eerstvolgende examen zakken dan mag je op onze kosten nogmaals een theoriedag volgen, echter wel binnen 2 maanden.

Aanmelden kan via je rijschool, per mail, telefonisch of via de app

 

 

 

CCV-B

 

Voor CCV-B en ADR geven wij geen groepscursussen meer. Wel kunt u bij ons terecht om aanvullende individuele lessen hiervoor te volgen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail of telefoon.

 

 

 

Opfris cursussen

 

Opfriscursussen zijn er voor particulieren die hun verkeerskennis weer eens willen opfrissen. Hier worden alle nieuwe en bestaande regels behandeld. U zult er namelijk versteld van staat hoeveel er sinds uw laatste examen allemaal veranderd is.

Ook voor bedrijven en verenigingen verzorgen wij dagdelen over alles wat met verkeer te maken heeft.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?  Mail of bel ons!

 

 

 

Pech onder weg cursussen

 

Tijdens deze cursus leren we u alles op en rond de auto om veilig op weg te gaan. Bijvoorbeeld olie pijlen, olie bijvullen, banden te wisselen, en kleine storingen op te lossen.

Deze pech onderweg cursussen worden verzorgt in samenwerking met monteurs van de diverse automobiel bedrijven uit de regio.

Kijk op onze facebookpagina of deze site voor de eerstvolgende pech onderweg cursus.

 

 

 

 

 

Reanimatie AED training

 

Voor bedrijven kunnen wij bemiddelen in EHBO, reanimatie en BHV cursussen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.